Moja košarica

Vaša košarica je prazna

Natrag

Demon’s Souls PS5

39,69  (299,04 kn)

 • Postanite ubojica demona
  Odvažite se u sjeverno kraljevstvo Boletaria – nekoć prosperitetnu zemlju vitezova, sada opsednutu neizrecivim stvorenjima i proždrljivim demonima. Upoznajte čudne likove, potresene i izokrenute svijetom oko njih i razotkrijte uznemirujuću priču Demon’s Souls.

U cijenu je uključen PDV

 • Otkrijte gdje je putovanje počelo
  Doživite izvorni brutalni izazov, potpuno prerađen iz temelja. Sve predstavljeno u zapanjujućoj vizualnoj kvaliteti s poboljšanim performansama, ovo je svijet Boletarije kakav još niste vidjeli.

  Postanite ubojica demona
  Odvažite se u sjeverno kraljevstvo Boletaria – nekoć prosperitetnu zemlju vitezova, sada opsednutu neizrecivim stvorenjima i proždrljivim demonima. Upoznajte čudne likove, potresene i izokrenute svijetom oko njih i razotkrijte uznemirujuću priču Demon’s Souls.

  Ovladajte vještinama čarobnjaštva i rata
  Usavršite i usavršite svoje vještine u borbi – znajte kada ići naprijed, a kada čekati, jer sa svakim promašenim zamahom i greškom iz nepažnje, riskirate gubitak onih duša koje ste tako teško skupili. Ipak, nagrade za ubijanje najjačih neprijatelja su ogromne, a smrt ne znači kraj – to je samo još jedno stanje postojanja.

  Suočite se s najvećim svjetskim ratnicima
  Suočite se s najvećim svjetskim ratnicima u žestokoj PvP borbi s internetskim invazijama koje povećavaju opasnost vaše potrage. Ili igrajte kooperativno pozivajući saveznike da vam pomognu u borbi protiv demona.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Demon’s Souls PS5”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Moja košarica

Vaša košarica je prazna

Natrag
Kolačići od strane Masquerade