Moja košarica

Vaša košarica je prazna

Natrag
Akcija!

Slušalice Sony bežične s funkcijom blokade buke WH-1000XM4/S *PDV odbitak

Original price was: 399,99 € (3.013,72 kn).Current price is: 258,00 € (1.943,90 kn).

Novo zapakirano, Original Sony slušalice.

PDV u cijeni proizvoda.

Akcija!

Novo zapakirano,

WH-1000XM4
Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-1000XM4 bijele boje

Napredna blokada buke

Napredna blokada buke
Bez obzira na to jeste li na dugačkom letu ili u kafiću, slušalice WH-1000XM4 pružaju najbolje radne karakteristike blokade buke i zadržavaju još više zvukova visoke i srednje frekvencije.

Tehnologija na kojoj se temelji blokada buke

Tehnologija na kojoj se temelji blokada buke
Tehnologija s dva senzora buke s dva mikrofona u svakoj slušalici detektira buku iz okoline i prosljeđuje podatke HD procesoru za blokadu buke QN1. HD procesor za blokadu buke QN1 pomoću novog algoritma zatim u stvarnom vremenu primjenjuje obradu blokade buke na razna zvučna okruženja. U kombinaciji s novim sustavom na čipu za Bluetooth zvuk detektira i prilagođava glazbu i signale buke te akustičke karakteristike između pogonske jedinice i ušiju više od 700 puta u sekundi.

Optimizacija blokade buke

Optimizacija blokade buke

Slušalice WH-1000XM4 koriste dvije tehnologije za maksimiziranje radnih značajki blokade buke. Jedinstvena optimizacija prema atmosferskom tlaku omogućuje optimalan zvuk na visokim nadmorskim visinama

1

, a osobna optimizacija blokade buke analizira jedinstvene zvučne karakteristike uvjetovane veličinom glave, naočalama i kosom, a zatim prilagođava zvuk vama.

Način rada za zvukove iz okruženja

Način rada za zvukove iz okruženja
Prilagodite zvukove iz okoline putem aplikacije Sony | Headphones Connect da biste tijekom slušanja u pokretu blokirali buku i pritom čuli važne zvukove, npr. najave reda vožnje.

Bežična sloboda, vrhunski zvuk

Bežična sloboda, vrhunski zvuk
LDAC odašilje približno triput više podataka (pri maksimalnoj brzini prijenosa od 990 kb/s) u odnosu na klasični BLUETOOTH® zvuk, što vam omogućuje uživanje u vrhunskoj kvaliteti audiosadržaja visoke rezolucije gotovo kao putem kabela.

Zvuk u koji ćete povjerovati

Zvuk u koji ćete povjerovati
Ugrađeno analogno pojačalo integrirano u HD procesor za blokadu buke QN1 ostvaruje nenadmašan omjer signala i šuma, koji jamči nisku razinu izobličenja i iznimnu kvalitetu zvuka na prijenosnim uređajima. Pogonske jedinice od 40 mm s dijafragmom od LCP-a čini slušalice savršenima za reprodukciju bogatih basova i punog raspona frekvencija do 40 kHz.

Samo počnite govoriti da biste razgovarali

Samo počnite govoriti da biste razgovarali

Čim počnete razgovarati, funkcija omogućivanja razgovora glasom automatski zaustavlja glazbu i propušta zvukove iz okoline da biste mogli razgovarati, što je korisno ako ne želite skidati slušalice ili su vam ruke zauzete. Ta pametna značajka utemeljena na tehnologiji preciznog detektiranja glasa koristi pet mikrofona u slušalicama i naprednu obradu audiosignala za prepoznavanje glasa i reagiranje na njega. Kada razgovor završi, reprodukcija se automatski nastavlja.

2

Prilagodljiva kontrola zvuka automatski se prilagođava vašoj lokaciji i ponašanju

Prilagodljiva kontrola zvuka automatski se prilagođava vašoj lokaciji i ponašanju
Prilagodljiva kontrola zvuka pametna je funkcija koja može naučiti prepoznavati lokacije koje često posjećujete, npr. radno mjesto ili omiljeni kafić te prilagoditi zvuk radi idealnog doživljaja slušanja. Osim toga, ona automatski otkriva što radite – npr. Hodate li, čekate ili putujete – pa prilagođava zvukove iz okoline u skladu sa situacijom.

Slušalice koje reagiraju na vas

Slušalice koje reagiraju na vas
Sanzor blizine u slušalicama može prepoznati nosite li ih ili ne, a zatim u skladu s tim prilagoditi reprodukciju radi štednje baterije. Kada skinete slušalice, glazba se automatski pauzira. Kada ih ponovno stavite, reprodukcija glazbe automatski se nastavlja.

Trenutačna pozornost

Trenutačna pozornost
Morate brzo čuti glasove ili zvukove oko sebe? Samo stavite ruku na kućište da biste odmah stišali glazbu i čuli zvukove iz okoline.

Udobno nošenje tijekom cijelog dana

Udobno nošenje tijekom cijelog dana
Slušalice WH-1000XM4 objedinjuju vrhunski stil i udobnost. Iznimno mekani jastučići za uši od uretanske pjene smanjuju pritisak i jednoliko ga raspoređuju te povećavaju područje kontakta radi stabilnijeg prianjanja. Zahvaljujući laganom dizajnu nećete ni primijetiti da ih nosite.

Cjelodnevna glazba i brzo punjenje

Cjelodnevna glazba i brzo punjenje

Uz dugačkih 30 sati trajanja baterije imat ćete dovoljno napajanja i za duga putovanja. Ako vam je potrebno brzo punjenje, uz dodatni adapter za izmjeničnu struju možete dobiti 5 h napajanja za samo 10 minuta.

3

Glasovni pomoćnik – budite pametniji

Glasovni pomoćnik – budite pametniji

Zatražite pomoć bez upotrebe ruku. Jednostavno recite “OK Google” ili “Alexa” da biste aktivirali željenog glasovnog pomoćnika.

4

. Zabavljajte se, komunicirajte, pratite informacije i obavijesti, slušajte glazbu, postavljajte podsjetnike i još mnogo toga.

5

Glasom upravljati možete čak i značajkama slušalica kao što je blokada buke.

6

Jasniji pozivi bez upotrebe ruku 

Jasniji pozivi bez upotrebe ruku
Razgovor se spontano odvija uz jednostavne hands-free pozive. Zahvaljujući tehnologiji preciznog detektiranja glasa, koja kombinira pet ugrađenih mikrofona s naprednom obradom zvuka, slušalice WH-1000XM4 prenose kvalitetniji zvuk osobi na drugoj strani.

Upravljanje nadohvat ruke

Upravljanje nadohvat ruke
Promijenite pjesmu, povećajte ili smanjite glasnoću i upućujte ili primajte pozive dodirivanjem zaslona ili povlačenjem prstom po njemu.

Sony | Aplikacija Headphones Connect

Sony | Aplikacija Headphones Connect
Uz aplikaciju Sony | Headphones Connect kontrola ambijentalnog zvuka omogućuje vam da prilagodite jačinu pozadinskog zvuka i i pruža mogućnosti prilagođavanja glasova koji će se čuti. U međuvremenu vam equalizer omogućuje da prilagodite razine zvuka tako da odgovaraju vašoj glazbi.

Veza u više točaka

Veza u više točaka
Radi potpune praktičnosti, slušalice WH-1000XM4 mogu se upariti s dva Bluetooth uređaja istodobno. Kada vam netko uputi poziv, slušalice znaju koji uređaj zvoni i automatski se povezuju s odgovarajućim uređajem. Uz to, moći ćete brzo i jednostavno prebaciti slušalice na bilo koji od dva uređaja dodirom na gumb.

Zakretna sklopiva struktura

Zakretna sklopiva struktura
Školjke slušalica zakreću se prema unutra, pa idealno pristaju u kompaktno kućište.

Torbica s kabelom

Torbica s kabelom
Isporučena torbica za nošenje izdržljiva je i uključuje kabel za žično slušanje.

360 Spatial Sound Personalizer

360 Spatial Sound Personalizer

Uz aplikaciju Sony | 360 Spatial Sound Personalizer

8

uživat ćete u doživljaju zvuka optimiziranom za vas. Aplikacija bilježi i analizira oblik vašeg uha da bi vam slušalice mogle stvoriti osobno polje prostornog zvuka nakon uparivanja s televizorima BRAVIA XR.

9
10

Doživljaj zvuka Dolby Atmos

Doživljaj zvuka Dolby Atmos

Kad na televizor BRAVIA XR povežete bežični odašiljač Sony WLA-NS7

11
12

, slušalice stvaraju idealni raspored fantomskih zvučnika svuda oko vas da biste doživjeli zvuk Dolby Atmos. Uronite u scenu i osjećajte se kao da ste u samom središtu akcije.

WH-1000XM4
Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-1000XM4 Crna

1 Prije korištenja BLUETOOTH® veze provjerite pravila zrakoplovne tvrtke.

2 DSEE Extreme™ aktivirajte iz aplikacije Sony | Headphones Connect.

3 Reprodukcija glazbe prema zadanim se postavkama nastavlja 30 sekundi nakon završetka razgovora u načinu rada s omogućivanjem razgovora glasom. To se razdoblje može prilagoditi pomoću aplikacije Sony | Headphones Connect.

4 Kada se koristi dodatni adapter za izmjeničnu struju od 1,5 A ili više.

5 Značajka aktivacije Google asistenta izgovaranjem “OK Google” dostupna je samo za Android uređaje. Google, Google pomoćnik i Android žigovi su tvrtke Google LLC. Amazon, Alexa i svi povezani logotipi žigovi su tvrtke Amazon.com, Inc. ili njezinih podružnica. Google asistent i Alexa nisu dostupni na svim jezicima i u svim državama/regijama. Instalirajte aplikaciju Google asistent i postavite je s pomoću aplikacije Sony | Headphones Connect. Za Amazon Alexa instalirajte aplikaciju Amazon Alexa i postavite je s pomoću aplikacije Sony | Headphones Connect.

6 Potrebno je ažurirati firmver i aplikaciju Sony | Headphones Connect. Google je zaštitni znak tvrtke Google LLC. Amazon, Alexa i svi povezani logotipi zaštitni su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njezinih podružnica. Google asistent i Alexa nisu dostupni na svim jezicima i državama/regijama.

8 Korisnici će možda morati ažurirati aplikaciju Sony | Headphones Connect da bi se taj softver aktivirao

9 Sony | 360 Spatial Sound Personalizer aplikacija je koja personalizira vaš doživljaj zvuka uz vezu s televizorom BRAVIA XR.

10 Ažuriranje firmvera dostupno je do siječnja 2022. te je nužno za uživanje u prostornom zvuku od 360 stupnjeva na televizorima BRAVIA XR. Za ažuriranje firmvera televizora BRAVIA XR potrebna je internetska veza.

11 BRAVIA XR™ i bežični odašiljač WLA-NS7 prodaju se zasebno.

12 Ažuriranje firmvera dostupno je do siječnja 2022. te je nužno za uživanje u prostornom zvuku od 360 stupnjeva na televizorima BRAVIA XR. Za ažuriranje firmvera televizora BRAVIA XR potrebna je internetska veza.

13 BRAVIA XR™ i bežični odašiljač WLA-NS7 prodaju se zasebno.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Slušalice Sony bežične s funkcijom blokade buke WH-1000XM4/S *PDV odbitak”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kod proizvoda: WH1000XM4S.CE7 Kategorije: ,

Moja košarica

Vaša košarica je prazna

Natrag