Moja košarica

Vaša košarica je prazna

Natrag

Battlefield 2042 PS5

49,99  (376,65 kn)

    Bojna polja se mijenjaju pred vašim očima. Vrhunski arsenal na raspolaganju. Veliki povratak sveopćeg ratovanja. Prilagodite se i pobijedite u bitkama velikih razmjera sa 128 igrača u kojima dinamične oluje, ekološke opasnosti, potpuna sloboda borbe i Battlefieldovo prepoznatljivo uništavanje pokreću novu vrstu trenutaka Only in Battlefield.

       Dostupno na skladištu

 

  • Isporuka u roku od 3-5 radnih dana po narudžbi.

U cijenu je uključen PDV

Bojna polja se mijenjaju pred vašim očima. Vrhunski arsenal na raspolaganju. Veliki povratak sveopćeg ratovanja. Prilagodite se i pobijedite u bitkama velikih razmjera sa 128 igrača u kojima dinamične oluje, ekološke opasnosti, potpuna sloboda borbe i Battlefieldovo prepoznatljivo uništavanje pokreću novu vrstu trenutaka Only in Battlefield.

KARTE Doživite
još bolji osjećaj spektakularnih bitaka velikih razmjera na sedam masivnih karata dizajniranih za sveobuhvatno ratno iskustvo Battlefield 2042. Svako bojno polje ima više različitih borbenih područja smještenih u jednom prostoru za igru, što znači više raznolikosti i značajnije vozilo igrivost.

DINAMIČAN SVIJET
Doživite stalno promjenjive uvjete borbe i izazove igranja. Prilagodite se u hodu dinamičnim događajima i olujama.

VRHUNSKI ARSENAL
Oslobodite svoju borbenu kreativnost kroz kompletan popis vrhunskog oružja, vozila, mlažnjaka, helia i potpuno nove opreme inspirirane bliskom budućnošću 2042. godine.

USLUGA UŽIVO Zauzimamo
novi pristup uživo servis za igru ​​Battlefield u kojoj će igrači dobiti usluge i razvoj koji su očekivali od modernih igara za više igrača, a sve s ciljem da zajednica igra zajedno godinama koje dolaze.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Battlefield 2042 PS5”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Moja košarica

Vaša košarica je prazna

Natrag
Kolačići od strane Masquerade