Moja košarica

Vaša košarica je prazna

Natrag
Akcija!

Apple AirTag 1 Pack mx532zm/a (Bulk pakiranje)

Original price was: 49,99 € (376,65 kn).Current price is: 32,99 € (248,56 kn).

  • Novo nekorišteno.
  • U cijenu je uključen PDV

       Dostupno na stanju.

  • Isporuka u roku od 3-5 radnih dana po narudžbi GLS za cijelu Hrvatsku.
Akcija!

BULK pakiranje vez ambalaže.

Original AirTag izvađen iz 4 pack.

IZGUBI NAVIKU GUBLJENJA STVARI.

AirTag omogućuje praćenje stvari na iznimno jednostavan način. Jednog pričvrsti na ključeve, a drugog ubaci u ruksak. Oni će se zatim sami od sebe prikazati u aplikaciji Pronalaženje putem koje možeš pratiti i svoje Apple uređaje, kao i znati gdje su ti prijatelji i članovi obitelji.

BIP-BIP. TU SI.

Gubljenje stvari kao što je novčanik ne mora biti strašno ako je na tu stvar pričvršćen AirTag. Na ugrađenom zvučniku možeš reproducirati zvuk tako da odeš na novu karticu Predmeti u aplikaciji Pronalaženje. Ako se novčanik skriva u blizini — na primjer, ispod kauča ili u susjednoj prostoriji — samo slijedi zvuk i pronaći ćeš ga.

HLADNO. TOPLO.

Toplije. Vruće.
Ako ti je AirTag u blizini, tvoj će te iPhone uz Precizno pronalaženje dovesti ravno do njega.1 Vidjet ćeš udaljenost od AirTaga i smjer u kojem moraš ići, a sve to moguće je zahvaljujući tehnologiji Ultra Wideband.

KAKO TO FUNKCIONIRA?

Tvoj AirTag odašilje siguran Bluetooth signal koji mogu otkriti uređaji koji se nalaze u blizini u mreži Pronalaženje. Ti uređaji šalju lokaciju tvojeg AirTaga u iCloud, a ti zatim možeš otići u aplikaciju Pronalaženje i vidjeti ga na karti. Cijeli je postupak anoniman i šifriran radi zaštite tvoje privatnosti. Također je i učinkovit, pa se ne moraš brinuti o trajanju baterije ili potrošnji podataka.

ZNAČAJKA OZNAČI ČINI TRAŽENJE STVARI JOŠ LAKŠIM

AirTag, kao i druge Apple uređaje, možeš staviti u način Označi kao izgubljen. Zatim ćeš, kada ga neki uređaj iz mreže pronađe, automatski primiti obavijest. Osim toga, možeš ga postaviti i tako da netko može dobiti tvoje kontaktne podatke dodirivanjem AirTaga pametnim telefonom s koji koristi tehnologiju NFC. To je ista ona tehnologija koja omogućuje plaćanje putem mobitela.

UGRAĐENA ZAŠTITA PRIVATNOSTI.

Samo ti možeš vidjeti gdje je tvoj AirTag. Podaci o tvojoj lokaciji i povijest lokacije nikad se neće pohranjivati na samom AirTagu. Uređaji koji prenose lokaciju tvojeg AirTaga također ostaju anonimni, a ti se podaci o lokaciji šifriraju u svakom koraku postupka. To znači da niti Apple ne zna lokaciju tvojeg AirTaga, kao ni identitet uređaja koji ga pomaže pronaći.

AIRTAG SPREČAVA NEŽELJENO PRAĆENJE.

Ako AirTag neke druge osobe dospije među tvoje stvari, tvoj će iPhone to primijetiti te će te na to upozoriti. Ako ga nakon nekog vremena ne pronađeš, AirTag će početi reproducirati zvuk kako bi ti dao do znanja da je ondje negdje.
Naravno, ako si s prijateljem koji ima AirTag ili ako si u vlaku prepunom ljudi koji imaju AirTag, ne brini. Ta se upozorenja aktiviraju samo ako je AirTag odvojen od svojeg vlasnika.

PREKRASNO JEDNOSTAVNO.

Postavljanje koje se izvršava jednim dodirom trenutačno povezuje tvoj AirTag s tvojim iPhoneom ili iPadom. Unesi naziv svojeg AirTaga, pričvrsti ga na predmet koji želiš pratiti i… to je to. Želiš li primati obavijesti povezane s AirTagom i na Apple Watch? Nema problema.

DA NAM ŽIVI, ŽIVI BATERIJA.

AirTag je osmišljen tako da može raditi i više od jedne godine uz standardnu bateriju koja se jednostavno mijenja.2 A tvoj će te iPhone obavijestiti kada bude potrebno ubaciti novu bateriju.

NE BOJI SE VODE.

Recimo da je AirTag pričvršćen za tvoje ključeve, a oni ti zatim — ups —upadnu u lokvu. Ili ih nečim dobro zaliješ. Znaj da je to sve u redu. Tvoj je AirTag vodootporan.

VIŠE BOJA. VIŠE ZABAVE. VIŠE TI.

AirTag se jednostavno pričvršćuje na skoro sve zahvaljujući Appleovim raznobojnim privjescima i remenima. AirTag se isporučuje pojedinačno ili u kompletu od četiri. Uživaj u njegovom pričvršćivanju na svoje omiljene predmete.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Apple AirTag 1 Pack mx532zm/a (Bulk pakiranje)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Možda će vam se također svidjeti…

Moja košarica

Vaša košarica je prazna

Natrag